Jobba hos oss! Vi söker veterinär.

Veterinärhuset i Haninge är en liten, privatägd smådjursklinik belägen i Handen, södra Stockholm. Vi öppnade i oktober 2020 och har vuxit snabbt varför vi nu behöver förstärka vårt gäng för att möta efterfrågan. Vår målsättning är att arbeta nära våra kunder. Vi lägger stor vikt vid personlig service och söker dig som är positiv och har ett stort engagemang i såväl patienter som djurägare.

I dagsläget jobbar vi en veterinär och en djurvårdare på kliniken. Vi tar emot smådjur och erbjuder även hembesök för bl.a. avlivning av smådjur och enklare åtgärder på häst. Vi har poliklink med fullt utrustat lab, slätröntgen, ultraljud, dagstall och operation för enklare mjukdelskirurgi samt dentalrtg och tandunit.

Tjänsten innehåller varierande arbetsuppgifter på de olika avdelningarna och möjlighet till goda individuella utvecklingsmöjligheter efter dina önskemål. För oss är det viktigt att du ska kunna använda dina styrkor i ditt arbete och att du känner att vi ger dig rätt förutsättningar för att du skall kunna utvecklas hos oss. Tillsammans stöttar vi varandra i det dagliga arbetet samt delar våra kunskaper och erfarenheter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för tjänsten. Tjänstgöringsgrad 50-100%  kan diskuteras utifrån önskemål. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Tillträde omgående eller enligt överenskommelse med 6månaders provanställning. Rekrytering sker löpande.

Välkommen med din ansökan eller frågor om tjänsten via mail

viktoria.dengg@veterinarhusethaninge.se